Kunnan vaakuna logolla.

Kesäliikuntavuorojen ja vakioliikuntavuorojen haku

RUSKON LIIKUNTAPALVELUT

Seuroille ja yhdistyksille Ruskon kunnan sisäliikuntapaikkojen kesäliikuntavuorojen hakeminen ajalle 3.6.2019-13.8.2019 ja vakioliikuntavuorojen hakeminen ajalle 14.8.2019-29.5.2020

Ruskon kunta julistaa seuroille ja yhdistyksille haettavaksi kunnan sisäliikuntapaikkojen kesävuorot sekä vakiovuorot seuraavaksi syksy- ja kevätkaudeksi. Seuran tai yhdistyksen toimittaman hakemuksen tulee sisältää kaikki sen toimintaryhmät ja ikäluokat.

Hakemuksessa tulee mainita anottavien vuorojen viikonpäivät, kellonajat, vakiovuorojen alkamispäivä syksyllä ja loppumispäivä keväällä sekä haettava tila tai tilat.

Haettavia tiloja ovat:

– Ruskotalon liikuntahalli (½ salia tai koko sali)

– Ruskotalon yläsali

– Ruskotalon kuntosali (VAIN la-su klo 15-21)

– Kirkonkylän koulun liikuntasali

– Hiidenvainion koulun liikuntasali

– Merttelän koulun liikuntasali

– Laukolan koulun liikuntasali

– Laukolan koulun kuntosali

Hakemuksessa tulee ilmoittaa yhteystiedot vakiovuoroa hakevan seuran tai yhdistyksen, vuoron vastuuhenkilön sekä laskutuksesta vastaavan henkilön osalta (postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Hakemus tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen nina.sallinen@rusko.fi tai paperitse osoitteeseen ”Liikuntavuorot”, Nina Sallinen, Ruskon kunta, Vanhatie 5, 21290 Rusko

Hakemuksen tulee olla perillä kesävuorojen osalta 27.5.2019 klo 12 mennessä ja vakiovuorojen osalta 27.6.2019 klo 12 mennessä.

Lisätietoja antaa vs. kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Nina Sallinen, p. 044 4333 662, s-posti: nina.sallinen@rusko.fi.

 

Ruskotalon vakiovuorojen käyttäjät, muistattehan hakea pikaisesti kulkulätkät kunnantalolta.
Lisätiedot: tilavaraukset@rusko.fi