Kunnan vaakuna logolla.

Projektiavustus vuonna 2019

HYVINVOINTITOIMIALA

PROJEKTIAVUSTUS VUONNA 2019

Ruskon kunnan hyvinvointitoimiala julistaa uudelleen haettavaksi vuoden 2019 projektiavustuksen.

Projektiavustus on luonteeltaan kehittämisavustus ja sitä voivat hakea kaikki ruskolaiset rekisteröityneet yhdistykset. Projektiavustuksella tuetaan hyvinvointia edistäviä hankkeita, joiden avulla tuotetaan palveluita ja/tai uusia innovaatioita kuntalaisten hyväksi. Hanke voi kohdistua yksittäisiin kohderyhmiin tai yhdistää vaihtoehtoisesti useita eri ikä- ja kohderyhmiä ilmiöpohjaisesti.  Projektiavustusta haetaan kalenterivuodelle 2019. Hankkeen tulee olla kehittämishanke ja se ei saa olla päällekkäistä toimintaa yleisavustuksen kanssa.

Projektiavustuksen hakulomake löytyy Ruskon kunnan sivuilta osoitteesta

https://rusko.fi/vapaa-aika-ja-hyvinvointi/avustukset

Hakuaika alkaa torstaina 1.8.2019 ja päättyy perjantaina 30.8.2019 klo 12, jolloin hakemusten on pitänyt saapua joko sähköisesti osoitteeseen: rusko@rusko.fi tai paperiversiona osoitteeseen: ”Avustukset, hyvinvointitoimiala, Ruskon kunta, Vanhatie 5, 21290 Rusko”.

Hakijalla on vastuu hakemuksen sisällön oikeellisuudesta ja siitä, että hakemus saapuu ajoissa.

Lisätietoa: Hyvinvointijohtaja Anne Taulu, puh. 044 4333523 (lomalla 8.7. – 26.7.)