Kuvassa vasemmalta Tuomas Maasalo, aluepäällikkö Caruna, Petri Parviainen, avainasiakaspäällikkö Caruna, Elina Lehto, sosiaalityöntekijä Raision kaupunki, Leena Lahti, johtava sosiaalityöntekijä Raision kaupunki, Anne Taulu, hyvinvointijohtaja Ruskon kunta, Ismo Airinen, talous- ja hallintojohtaja Ruskon kunta

Sähköyhtiö Caruna jakoi ruskolaisten käyttöön uimahallilippuja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna lahjoittaa yhteistyössä Ruskon kunnan kanssa tämän syksyn aikana kunnan asukkaille uimalippuja. Caruna ja Ruskon kunta haluavat auttaa ja tukea erityisesti niitä ruskolaisia, joilla harrastusmahdollisuudet ovat rajalliset esimerkiksi taloudellisista syistä.

”Uiminen on kansalaistaito, joka pitäisi olla jokaisella suomalaisella hallussa ja haluamme mahdollistaa uimisella matalan kynnyksen liikuntaa ja hyvää oloa ruskolaisille. Valitsimme lahjoitukseksi uimaliput, koska uiminen on mahdollista vuoden ympäri, se sopii kaikille ikäryhmille ja mikä parasta – se on hauskaa ja hyödyllistä samaan aikaan”, Carunan avainasiakaspäällikkö ja idean isä, Petri Parviainen, iloitsee.

”Carunan idea uimalipuista on loistava ja lähdimme tähän yhteistyöhön innolla mukaan. Haluamme edistää jokaisen kuntalaisen hyvinvointia ja liikunnan mahdollistaminen jokaiselle kuntalaiselle tasavertaisesti – ikään, sukupuoleen, elämäntilanteeseen ja taloustilanteeseen katsomatta – on meille sydämen asia”, kertoo Ruskon hyvinvointijohtaja Anne Taulu.

”Raision sosiaalitoimen lapsi- ja perhepalvelut tulevat jakamaan 65 lasten lippua ja sosiaalipalvelut 35 aikuisten lippua eri ikäryhmille tarpeen mukaan”, toteaa Ruskon hallinto- ja talousjohtaja Ismo Airinen.

 

Kuvassa vasemmalta Tuomas Maasalo, aluepäällikkö Caruna, Petri Parviainen, avainasiakaspäällikkö Caruna, Elina Lehto, sosiaalityöntekijä Raision kaupunki, Leena Lahti, johtava sosiaalityöntekijä Raision kaupunki, Anne Taulu, hyvinvointijohtaja Ruskon kunta, Ismo Airinen, talous- ja hallintojohtaja Ruskon kunta