JHL logo.

JHL:n lakko sulkee Lounais-Suomen Jätehuollon lajitteluasemat 27.–29.11

Lounais-Suomen Jätehuollon kaikki lajitteluasemat ovat suljettuna 27-29.11, lukuun ottamatta Yläneen lajitteluasemaa, joka palvelee normaalien aukioloaikojensa mukaisesti to 28.11. Syynä asemien sulkemiseen on JHL:n jäsenten lakko Arkea Oy:n työtaistelussa. 

Lakon aikana ainoastaan pakkaavien jäteautojen ja muiden suurtuojien palvelut hoidetaan normaaliin tapaan Topinojan ja Korvenmäen jätekeskuksissa. 

Asemat, joita sulkeminen koskee ovat Topinojan jätekeskus Turussa, Korvenmäen jätekeskus Salossa, Isosuon jätekeskus Raisiossa, Rauhalan jätekeskus Paraisilla sekä Auranmaan, Houtskarin, Kemiönsaaren, Korppoon, Paimion ja Perniön lajitteluasemat 

LSJH:n lajitteluasemat palvelevat asiakkaitaan jälleen aukioloaikojen mukaisesti maanantaista 2.12. eteenpäin. Asemakohtaiset aukioloajat löytyvät osoitteesta www.lsjh.fi/jatteen-vastaanotto.