Lääkärillä käsissään punainen sydän.

Ruskon terveysasema tiedottaa

Ruskon laboratorio on toistaiseksi suljettuna. Ruskon terveysaseman henkilökunta peruu mahdolliset Ruskon laboratorioon varatut ajat tekstiviestillä tai soittamalla. Uusi aika on itse varattava Tykslab:iin, jos ei ole mahdollista mennä ”ilman ajanvarausta” -kellonaikoina.

Kaikki muut alueen Tykslab-toimipisteet ovat käytettävissä, mm. Turussa useita, Maskussa, Mynämäellä, Vehmaalla, Liedossa, Marttilassa (aukiolot ym. löytyvät internetistä) ja Raisiossa. Raision toimipiste on avoinna klo 7-15, asiointi ilman ajanvarausta ma-pe klo 13-14.

Ajanvaraus Tykslab:ssa:
internetissä www.tykslab.fi -> ajanvaraus
tai puhelimitse ma-pe klo 7.00 -14.30, p. 02 313 6321 (valitse haluamasi toimipiste ja näytetyyppi)

Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa.
Tiedotamme heti uudelleen, kun tiedämme Ruskon laboratorion avautumisesta.

Ruskon terveysaseman työntekijät