Ruskon kunnan kesätyöpaikat

KESÄTYÖSETELI 

Ruskon kunta myöntää 20 ruskolaiselle nuorelle tukea itse hankittuun työpaikkaan. Kesätyötukiseteli myönnetään hakujärjestyksessä 20:lle hakukriteerit täyttävälle nuorelle. Setelin saamisen ehtona on, että olet ruskolainen ja syntynyt 1.1.2002 – 31.12.2004 välisenä aikana. Kesätyösetelin voi saada myös aiemmin kunnalla töissä ollut.
Hae seteliä kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakuaika on 2.3. – 30.3.2020. Jos saat kesätyösetelin, se toimitetaan postitse kotiisi viimeistään toukokuussa. Kerro kesätyösetelistäsi työpaikkoja hakiessasi, se saattaa ratkaista työpaikan sinun eduksesi.

Anna kesätyöseteli työnantajallesi, työnantaja lunastaa tuen kunnalta.

YRITTÄJÄLLE: Kesätyötuen lunastamisen ehtona on, että ruskolainen nuori on saanut kesätyösetelin Ruskon kunnalta, työsuhde kestää vähintään kuukauden ja päivittäinen työaika on vähintään 6 tuntia. Tuki on 360 € ja se maksetaan työllistävälle yritykselle/kotitaloudelle jälkikäteen hakemuksesta, liitteeksi tarvitaan mm. palkkatodistus. Työnantajan tulee myös huolehtia mahdollisista palkan sivukuluista sekä vakuutusturvasta. Maksettava tuki on maksimissaan 50 % nuoren palkkakustannuksista, täyden tuen saa siis minimissään 720 € palkasta.  Yrityksen ei tarvitse olla ruskolainen. Yhdelle yritykselle maksetaan tukea enintään neljän nuoren työllistämisestä, yksi heistä saa olla omaan perheeseen kuuluva, jos työskentely tapahtuu yritystoiminnassa. Kotitaloudelle tukea ei siis makseta oman lapsen työllistämiseen.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyoseteli-2020-280812/ 

KESÄTYÖ RUSKON KUNNALLA

Ruskon kunta palkkaa kesätöihin 53 nuorta avustaviin töihin kunnan eri palvelualoille. Aiemmin kunnalla kesätöissä ollut nuori ei voi tulla uudelleen valituksi. Työ kestää 1 kuukauden ja päivittäinen työaika on 6 tuntia. Nuoren tulee olla syntynyt 1.1.2002 – 31.12.2004 välisenä aikana. Palkka on 655 €/kk.

Kesäkuun työt alkavat ma 1.6. ja heinäkuun työt ma 29.6. Puistotöissä aloitus on myös ma 13.7.2020.

Hae kesätyötä kuntarekry.fi -sivuston kautta. Täytä huolellisesti koko hakemus. Hakuaika on 2.3. – 23.3.2020. Hakujen etenemisestä tiedotetaan sinulle hakiessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (mm. työtarjoukset/ hyväksymiset/ tieto ei paikkaa saaneille/ valinnat/ täydennyspaikat). Seuraa siis säännöllisesti sähköpostiasi – kurkkaathan myös roskapostikansioon.

Molempia tukimuotoja voit hakea, mutta voit käyttää vain toisen. Jos tulet valituksi kunnan kesätyöhön, et voi saada kesätyöseteliä. Mikäli saat työpaikan muualta ja käytät kesätyösetelin, et voi vastaanottaa kunnan kesätyöpaikkaa.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/nuorten-kesatyo-kunnalla-2020-280692/