Koronavirus – Ruskon kunta tiedottaa

Koulut siirtyivät pääasiassa etäopetukseen 18.3.2020 alkaen. Koulut tiedottavat opetuksen järjestämisestä tarkemmin Wilma-järjestelmän kautta.

Varhaiskasvatus ja esiopetus jatkuvat normaalisti. Ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin. Varhaiskasvatus tiedottaa myös toiminnan järjestämisestä Wilma-järjestelmän kautta.

Kaikki kunnan julkiset tilat suljettiin 17.3.2020 alkaen. Kunnanvirasto on 18.3.2020 lukien auki vain ajanvarauksella. Puhelinvaihde (02-4393511) palvelee ma-to klo 9.00-15.00 ja pe klo 9.00-14.00. Kunnan henkilökunnan tavoittaa varmimmin heidän suorista puhelinnumeroistaan. Järjestöjen ym. tilavaraukset on peruttu. Puhelimet, sähköposti ja verkkosivut toimivat normaalisti. Laskut toivotaan toimitettavan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen rusko@rusko.fi. Kunta tiedottaa verkkosivuillaan koronaviruksen aiheuttamista muutoksista toiminnassa.

Ikäihmisten ruokailu kunnan ruokasaleissa on lopetettu toistaiseksi.

Kaikki muutokset ovat voimassa tällä hetkellä 13.4.2020 saakka.