Yhdistyksille avustuksia poikkeusoloihin

Päivitetty 4.6.2020

Projektiavustusta poikkeusoloihin

Kaikki ruskolaiset rekisteröityneet yhdistykset voivat hakea harkinnanvaraista projektiavustusta idean tai palvelun toteuttamiseksi. Projektiavustusta voi hakea ja sitä myönnetään poikkeustilan ajan viikoittain.

Vallitsevan koronaepidemian ja sen aiheuttamien rajoitusten vuoksi normaali toiminta useimmissa yhdistyksissä ja järjestöissä on estynyt. Poikkeustilan vuoksi myös eri väestöryhmien hyvinvoinnin edistämiselle on keksittävä uusia muotoja.

Jaettavalla poikkeusolojen projektiavustuksella pyritäänkin tukemaan sellaista toimintaa, joka edistää kuntalaisten hyvinvointia myös vallitsevista rajoituksista huolimatta. Avustusta voi hakea esimerkiksi virtuaaliseen toimintaan, poikkeusrajoitukset huomioiviin tapahtumiin ja etätekemiseen tai muuhun palveluun, joka luo kohtaamisia, edistää terveitä elämäntapoja, vuorovaikutusta ja osallisuutta, vähentää yksinäisyyttä sekä parantaa eristyksissä asuvien elämänlaatua.

Lue lisää ja hae avustusta: https://rusko.fi/vapaa-aika-ja-hyvinvointi/avustukset/

Lisätietoa toiminta- ja projektiavustuksista:

  • hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen 044 4333 523
  • kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Jari Hjelm 044 4333 671