Ideankeruuilta Paasniitun perhepuiston kehittämiseksi

Ruskon kunta järjestää tiistaina 8.9. ideankeruuillan Paasniitun perhepuiston ja sen lähialueen uudistamiseksi. Tavoitteena on kerätä toteuttamiskelpoisia ratkaisuja ja ideoita alueen kunnostamisen ja kehittämisen pohjaksi puistoa käyttäviltä ja lähellä asuvilta lapsilta ja aikuisilta. Puiston muutostyöt on tarkoitus toteuttaa loppuvuoden 2020 aikana.

Tiistai-iltana klo 17–18 Paasniitun puistoon jalkautuvat alustavien suunnitelmien kanssa hyvinvointitoimialan liikuntapalveluvastaava Erkki Korpela ja teknisen toimen työpäällikkö Markku Jessen-Juhler. Sitä ennen he ovat klo 16–17 läheisessä Satumetsän päiväkodissa kuulemassa päiväkodin lasten ja heidän vanhempiensa toiveita ja ideoita puiston kehittämisestä.

Perhepuiston kehittäminen sisältyy Ruskon kunnan investointiprojektiin, jolla uudistetaan ja kunnostetaan leikkipuistoja ja monipuolistetaan niiden käyttöä. Kaikille avoimen keskustelutilaisuuden kautta pyritään lisäämään kuntalaisten osallistumista kunnan päätöksentekoon.

Tervetuloa vaikuttamaan!

Kehittämisideoita voi antaa myös oheisen linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/8C6A5453E407EE31

Lisätietoja: hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen (p. 044 4333 523)