Harrastusohjaajaksi mainoskuva.

Harrastusohjaajaksi kouluun?

30.11.2020, 17:30–18:30

Liity keskusteluun tästä

Keskustelu- ja kyselytilaisuus verkossa yhdistystoimijoille liittyen harrastusohjaajahakuun. 

Koulupäivien yhteydessä lapsille ja nuorille halutaan järjestää harrastustoimintaa – olisiko yhdistyksestä kiinnostusta lähteä ohjaamaan toimintaa? Mitä harrastuksia kouluilta oppilaat ovat toivoneet – ja millaisin ehdoin yhdistys tai seura voisi toimintaa kouluille tuottaa? 

Tervetuloa!

Suomen mallin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.