Kunnan vaakuna logolla.

Vetoomus ruskolaisille liikunta- ja urheiluseuroille sekä muille liikuntatilojen käyttäjille

Kiitos tähänastisesta vastuullisesta toiminnasta koronpandemian hillitsemiseksi. Meillä kaikilla on yhteinen tahto pitää Ruskon liikunta- ja urheilupaikat avoimena. Koska pandemian tämänhetkinen tilanne edellyttää tiukempia toimenpiteitä kaikilta, vetoamme myös teihin seuratoimijoina.

Edellytämme, että kaikki yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia ja suosittelemme, että kaikki kouluikäiset, erityisesti yläkouluikäiset, käyttävät kasvomaskia sisäliikuntatilojen auloissa, katsomoissa, käytävillä sekä wc- ja pukuhuonetiloissa. Liikuntasuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää eikä kasvomaskin käyttöä edellytetä keneltäkään, joka ei sitä voi terveydentilansa vuoksi käyttää. Huoltaja viime kädessä päättää lapsen kasvomaskin käytöstä.

Vetoamme teitä seuratoimijoina huolehtimaan siitä, että sisäliikuntatiloissa tapahtumissa ovat paikalla vain välttämättömät henkilöt.

Varsinais-Suomen maakuntarajoja ylittäviä urheilutapahtumia ja -kilpailuja ei tule tämänhetkisten suositusten mukaisesti järjestää. Suositus koskee kaikenikäisten yksilö- ja joukkuelajien liikunta- ja urheilutapahtumia sisä- ja ulkotiloissa. Suositus ei kuitenkaan koske maajoukkuetoimintaa eikä SM- ja 1-divisioonatason kilpailutapahtumia. Suositus tulee voimaan lauantaina 28. marraskuuta ja on voimassa toistaiseksi. Lajiliitot ja kilpailujen järjestäjät tiedottavat näistä ao. seuroja ja urheilijoita tarkemmin.

Muistutamme, että urheilutapahtumaa tai harjoitusta järjestävän vastuulla on huolehtia, että koronavarotoimet tosiasiallisesti toteutuvat. Muuten joudumme perumaan liikuntavuorot sellaisilta, jotka eivät siitä huolehdi.

Kiitos yhteistyöstä!

 

Ruskolla 27.11.2020

 

Liikuntapalveluvastaava Erkki Korpela

Kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Jari Hjelm

Hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen

Kunnanjohtaja Kari Lehtinen