Föli-korttien lataus busseissa päättyy.

Fölin matkakorttien lataus busseissa loppuu

Maanantaista 1.3. alkaen Fölin busseissa ei voi ladata matkakorttia. Latausmahdollisuudesta päätettiin luopua jo Fölin alkuaikoina, mutta sen toteuttamiselle ei ole aiemmin ollut riittäviä edellytyksiä. Vuosien saatossa matkakortin lataamismahdollisuudet ovat parantuneet, ja lataaminen onnistuu nyt helposti sähköisesti ja myös henkilökohtaista palvelua on saatavilla hyvin. Matkakortteja voi siis jatkossa ladata nettilatauksessa, Föli-sovelluksessa, lippuautomaateilla sekä palvelu- ja latauspisteissä, joita on mm. alueen Prismoissa ja R-kioskeissa. Matkakortin voi ladata hyvissä ajoin ennen kauden loppumista; uusi kausi alkaa kulua ensimmäisestä käytöstä edellisen kauden päättymisen jälkeen.

Latausmahdollisuudesta luopumisen toivotaan nopeuttavan joukkoliikennettä.

Lisätietoa: