Ruskon kunnan kesätyöpaikat 2021

KESÄTYÖSETELI 

Ruskon kunta myöntää 20 ruskolaiselle nuorelle tukea itse hankittuun työpaikkaan. Kesätyötukiseteli myönnetään hakujärjestyksessä 20:lle hakukriteerit täyttävälle nuorelle. Setelin saamisen ehtona on, että olet ruskolainen ja syntynyt 1.1.2004 – 31.12.2006 välisenä aikana. Kesätyösetelin voi saada myös aiemmin kunnalla töissä ollut.
Hae seteliä kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakuaika on 26.2. – 21.3.2021. Jos saat kesätyösetelin, se toimitetaan postitse kotiisi viimeistään toukokuussa. Kerro kesätyösetelistäsi työpaikkoja hakiessasi, se saattaa ratkaista työpaikan sinun eduksesi.

Anna kesätyöseteli työnantajallesi, työnantaja lunastaa tuen kunnalta.

YRITTÄJÄLLE: Kesätyötuen lunastamisen ehtona on, että ruskolainen nuori on saanut kesätyösetelin Ruskon kunnalta, työsuhde kestää vähintään kuukauden ja päivittäinen työaika on vähintään 6 tuntia. Tuki on 360 € ja se maksetaan työllistävälle yritykselle/yhteisölle jälkikäteen hakemuksesta, liitteeksi tarvitaan mm. palkkatodistus. Työnantajan tulee myös huolehtia mahdollisista palkan sivukuluista sekä vakuutusturvasta. Maksettava tuki on maksimissaan 50 % nuoren palkkakustannuksista, täyden tuen saa siis minimissään 720 € palkasta.  Yrityksen ei tarvitse olla ruskolainen. Työllistäjällä on oltava voimassa oleva Y-tunnus. Yhdelle yritykselle maksetaan tukea enintään neljän nuoren työllistämisestä, yksi heistä saa olla omaan perheeseen kuuluva. Tukihakemus on toimitettava kunnalle 30.11.2021 mennessä.

Kuntarekryn kesätyösetelisivu

KESÄTYÖ RUSKON KUNNALLA

Ruskon kunta palkkaa kesätöihin 45 nuorta avustaviin töihin kunnan eri palvelualoille. Aiemmin kunnalla kesätöissä ollut nuori ei voi tulla uudelleen valituksi. Työ kestää 1 kuukauden ja päivittäinen työaika on 6 tuntia. Nuoren tulee olla syntynyt 1.1.2004 – 31.12.2006 välisenä aikana. Palkka on 655 €/kk.

Kesäkuun työt alkavat ma 7.6. ja heinäkuun työt to 1.7. Puistotöissä aloitus on myös ke 14.7.2021.

Hae kesätyötä kuntarekry.fi -sivuston kautta. Täytä huolellisesti koko hakemus. Hakuaika on 26.2. – 21.3.2021. Hakujen etenemisestä tiedotetaan sinulle hakiessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (mm. työtarjoukset/ hyväksymiset/ tieto ei paikkaa saaneille/ valinnat/ täydennyspaikat). Seuraa siis säännöllisesti sähköpostiasi – kurkkaathan myös roskapostikansioon.

Molempia tukimuotoja voit hakea, mutta voit käyttää vain toisen. Jos tulet valituksi kunnan kesätyöhön, et voi saada kesätyöseteliä. Mikäli saat työpaikan muualta ja käytät kesätyösetelin, et voi vastaanottaa kunnan kesätyöpaikkaa.

Kuntarekryn kesätyöpaikkahakulomake