Maunun yläkoulu.

Maunun koulun korjaus- ja laajennustyöt muuttavat kulkureittejä urheilukentille

Maunun koulun peruskorjaus- ja laajennustyöt ovat alkaneet tiistaina 23.3.2021. Ensimmäisenä työn alla on uudisosan rakentaminen liikuntakenttien puolelle. Työjärjestelyt aiheuttavat muutoksia koulun, Ruskotalon ja liikuntakenttien alueelle.

Liikuntakentille (pesäpallokenttä, urheilukenttä) kulku koulun parkkipaikalta tapahtuu pyörätietä pitkin Ruskotalon Vahdontien puoleiselta sivulta. Maunun koulun ja Ruskotalon välinen tila on työmaa-aluetta, jonka kautta läpikulku on kielletty.

Ruskotalon alakerran varastoon pääsee koulun parkkipaikan puolelta. Rakennustöiden vuoksi myös Maunun koulun takaovi on pois käytöstä.

Ruokien nouto Maunun koulun takana sijaitsevalta Keskuskeittiön ovelta jatkuu rakennustöistä huolimatta entiseen malliin.

Tavoitteena on, että koulu toimii nykyisissä tiloissa tämän lukuvuoden eli kevään loppuun. Jatkossa väistötiloina toimivat Kirkonkylän koulun pääty ja Ruskotalon keittiö ja kahvio. Lisäksi toimintaa jatketaan edelleen Maunun koulun toisessa puolikkaassa.