Maskin käyttöä suositellaan myös 1.–3.-luokkalaisille

Maskien käytön suositus jatkuu 14.4.2021: 

Olemme keskustelleet tämän aamun johtoryhmässä ylilääkärin kanssa tilanteesta ja alakoulun oppilaille suositellaan edelleen maskien käyttöä koulussa. (kyseessä on sairaanhoitopiirin suositus).

Maskin käytön suositusta jatketaan ajalle 19.4.-23.4.2021

Näin toimimalla voimme estää altistumiset ja karanteenit koulussa.
Kertakäyttömaskit jaetaan kouluilla ja oppilaat opastetaan niiden oikeaoppiseen käyttöön ja hävittämiseen. Tarkemmat ohjeet tulevat rehtorilta ja opettajilta.

Päätös maskien käytöstä koulukuljetuksessa on myös edelleen voimassa. Ylilääkärimme on todennut ryhmässä, että Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri suosittelee maskin käyttöä kaikenikäisille joukkoliikenteessä. Varsinais-Suomen ja Ruskon epidemiatilanne ei ole parantunut ja epidemian leviämisen ehkäisemiseksi on nyt pyrittävä tekemään kaikki mahdollinen. Tästä syystä jatkamme maskin käyttöä.  Maskin käyttäminen suojaa sekä käyttäjää että muita koulukuljetuksessa olevia ja kaikkien käyttäessä maskia saavutetaan mahdollisimman turvallinen koulukuljetus. Kunnan koulukuljetusta koskeva maskilinjaus on määräaikainen ja voimassa tällä erää perjantaihin 23.4.2021.asti.

yt, Kai Laitinen, Ruskon kunnan johtava rehtori


Aiemmin luvattu pääsiäisviikon päivitys 31.3.2021:

Olemme keskustelleet keskiviikkona 31.3. johtoryhmässä ylilääkärin kanssa tilanteesta ja alakoulun oppilaille suositellaan edelleen maskien käyttöä koulussa. (kyseessä on sairaanhoitopiirin suositus). Tämä maskin käytön suositus on suunniteltu ajalle 6.4.-16.4.2021

Näin toimimalla voimme estää altistumiset ja karanteenit koulussa.
Kertakäyttömaskit jaetaan kouluilla ja oppilaat opastetaan niiden oikeaoppiseen käyttöön ja hävittämiseen. Tarkemmat ohjeet tulevat rehtorilta ja opettajilta.

Päätös maskien käytöstä koulukuljetuksessa on myös edelleen voimassa. Ylilääkärimme on todennut ryhmässä, että Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri suosittelee maskin käyttöä kaikenikäisille joukkoliikenteessä. Varsinais-Suomen ja Ruskon epidemiatilanne ei ole parantunut ja epidemian leviämisen ehkäisemiseksi on nyt pyrittävä tekemään kaikki mahdollinen. Tästä syystä jatkamme maskin käyttöä. Maskin käyttäminen suojaa sekä käyttäjää että muita koulukuljetuksessa olevia ja kaikkien käyttäessä maskia saavutetaan mahdollisimman turvallinen koulukuljetus. Kunnan koulukuljetusta koskeva maskilinjaus on määräaikainen ja voimassa 6.4.-16.4.2021.

yt, Kai Laitinen, Ruskon kunnan johtava rehtori


Alkuperäinen uutinen 24.3.2021:

Ruskon kunnan johtoryhmässä on tänään päätetty yhdessä ylilääkärin kanssa, että torstaista 25.3. 2021 alkaen myös 1.-3. luokan oppilaille suositellaan maskien käyttöä koulussa. (kyseessä on sairaanhoitopiirin suositus).

Tämä maskin käytön suositus on suunniteltu ajalle 25.3.-1.4.2021 (uusi aika 16.4.2021 asti).

Näin toimimalla voimme estää altistumiset ja karanteenit koulussa. Kertakäyttömaskit jaetaan kouluilla ja oppilaat opastetaan niiden oikeaoppiseen käyttöön ja hävittämiseen. Tarkemmat ohjeet tulevat rehtorilta ja opettajilta.

Päätös maskien käytöstä koulukuljetuksessa on tehty myös tänä aamuna kunnan koronajohtoryhmässä. Ylilääkärimme on todennut ryhmässä, että Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri suosittelee maskin käyttöä kaikenikäisille joukkoliikenteessä. Varsinais-Suomen ja Ruskon epidemiatilanne on heikentynyt ja epidemian leviämisen ehkäisemiseksi on nyt pyrittävä tekemään kaikki mahdollinen. Tästä syystä myös pienemmät oppilaat on otettu maskin käytön piiriin. Maskin käyttäminen suojaa sekä käyttäjää että muita koulukuljetuksessa olevia ja kaikkien käyttäessä maskia saavutetaan mahdollisimman turvallinen koulukuljetus. Kunnan koulukuljetusta koskeva maskilinjaus on määräaikainen ja voimassa 25.3.-1.4.2021 (uusi aika 16.4.2021 asti). Maskisuositus koskee myös koulukuljetuksessa kulkevia eskarioppilaita.

Jatkotoimenpiteistä tiedotamme lisää pääsiäisviikolla.

yt, Kai Laitinen, Ruskon kunnan johtava rehtori