Vanhemmuuden viikko mainoskuva.

Vanhemmuuden viikko tarjoaa tukea vanhemmille etänä

Vanhemmuuden viikolla eli viikolla 17 järjestetään teemaluentopaketti Turun seutukunnan vanhemmille yhteistyössä alueen kuntien kesken. Ruskolaiset vanhemmat ovat tervetulleita mukaan luennoille, joihin on saatu mukaan alan huippukouluttajat. Luentojen teemat koskevat tavallisimpia vanhemmuuden haasteita: pelimaailmaa, vanhempana jaksamista sekä nuorten päihdekokeiluihin suhtautumista.

Luentoja järjestetään kolmena arki-iltana:

Luennoitsija Minna Koirikivi, yhteisöpedagogi (AMK), digikouluttaja, koulutussuunnittelija ja kouluttaja sekä Pelimiitti-toiminnan pääkoordinaattori.

Luennoitsija Raisa Cacciatore, LL, lastenpsykiatri, nuorisolääkäri, asiantuntijalääkäri, tietokirjailuja, kouluttaja ja sertifioitu EMDR-kouluttaja.

Luennoitsija Niina Jalo, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin kouluttaja

Lue lisää: 2021 Vanhemmuuden viikon luentoaineisto – pdf

Luennot toteutetaan Teamsilla striimattuna YouTubeen chat-ominaisuudella, mikä mahdollistaa ”rajattoman” määrän osallistujia.

Yleisö voi seurata luentoa YouTubesta ja kysyä ja kommentoida chatissa. Paikalla luennoilla on nuorisotyöntekijä seuraamassa chattia ja tuo kysymykset ja kommentit luennoitsijan vastattavaksi. Mukana on myös oman kunnan nuorisotyöntekijä.

Tapahtumalinkkinä toimii luennon otsikko (yllä). Linkit aktivoituvat, kun tapahtuma alkaa.

Vanhemmuuden viikon järjestävät Turun seudun kunnat: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

Vanhemmuuden viikko Facebookissa