Maunun koulu.

Maunun ja Kirkonkylän koulut aloittaneet uuden lukuvuoden väistötiloissa

Maunun koulun peruskorjaus- ja laajennusurakan 1. ja 2. vaihe ovat hyvässä käynnissä kouluvuoden alkaessa. Työn alla ovat uudisosan tekeminen ja puolikkaan koulun peruskorjaus. Linkki työmaatiedotteeseen tulossa.

Maunun koulun oppilaat ja opettajat opettelevat kulkemaan oman koulun lisäksi Kirkonkylän koulun ja Ruskotalon välillä. Pari ryhmää oppilaita käy opettajineen myös Merttelän koulussa. Koulun väistötilat on suunniteltu yhteistyössä koko kunnan opetustoimen kanssa. Väistötilaratkaisut tarvitaan koko lukuvuoden 21-22 ajan, kunnes koko koulu valmistuu. Seuraava siirto tapahtuu tammikuussa, kun Maunun koulun nyt työn alla oleva puoli saadaan käyttöön ja toinen osa remontoidaan.

Alakouluille väistötilaratkaisut ovat tuoneet muutoksia Merttelän ja Hiidenvainion koulun oppilasmääriin. Lisäksi Kirkonkylän koululla on otettu luokkakäyttöön entinen kirjastotila.

Lukuvuoden alku on sujunut hyvin, vaikka väistötiloissa toimiminen vaatiikin sopeutumista kaikilta. Koulujen oppilaista 4.-9. luokkalaiset ja koko henkilökunta käyttävät maskeja, koska turvavälien noudattaminen ahtaissa käytävissä on haastavaa.

Maunun koulun viikoittaisia tunnelmia pääsee seuraamaan Instagramista oppilaskunnan edustajien ylläpitämältä tililtä: rusko_maunun_koulu

Helka Kalajoki, Maunun koulun rehtori