Hyvin sanottu Rusko mainoskuva.

Osallistu tai seuraa kuntalaiskeskustelua tänään 12.10. klo 17.30!

Miten voimme rakentaa kestävää tulevaisuutta ja ympäristöä yhdessä?

Kuntalaiskeskustelun teemana ympäristö ja ilmastonmuutos.

Kunnankirjaston järjestämä keskustelusarja alkaa ti 12.10 klo 17:30 Keskustelun alustajana on Anna von Zweygbergk Valoniasta, joka on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen puolueeton kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio.

Keskustelut toteutetaan erätauko -keskustelumenetelmällä. Siinä lähestymistapana on dialogi, joka on rakentava ja tasavertainen tapa keskustella. Dialogissa tähdätään aiheen, toisten ihmisten tai itsen parempaan ymmärtämiseen, mutta ei yksimielisyyteen tai nopeisiin ratkaisuihin. Parhaimmillaan dialogissa syntyy ennalta-arvaamattomia oivalluksia ja uutta ajattelua.

Erätauko-keskustelumenetelmä sopii kaikille. Keskustelun osallistujilta ei tarvita asiantuntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Keskustelut liittyvät Kunnankirjaston Sanasta ihmistä -hankkeeseen, jonka tavoitteena on edistää yhteiskunnallista vuoropuhelua. Syksyllä kuntalaisilta kerättiin keskustelunaiheita, joiden pohjalta keskusteluteemat rakentuivat.

Sanasta ihmistä -hanketta rahoittaa Lounais-Suomen Aluehallintovirasto.

Keskustelun järjestämisessä on mukana Maaseudun sivistysliiton osallisuutyö

Osallistumislinkki: Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tai liity soittamalla (vain ääni)

+358 9 23106926,,870352111#   Finland, Helsinki

Puhelinneuvottelun tunnus: 870 352 111#

Etsi paikallinen numero | Palauta PIN-koodi

Lisätietoja | Kokousasetukset

Seuraamislinkki: Youtube

https://youtu.be/oPRbiMk9fyY

Lisätietoja:

Jari Hjelm, kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö (@rusko.fi)

044 4333 671 (jätä tekstiviesti)