Kuntosali.

Kuntosalit kiinni koronatilanteen pahentumisen vuoksi

Ruskolla kuntosalit Ruskotalolla ja Laukolan koululla suljetaan tiistaista 14.12. lähtien. Sulku on voimassa toistaiseksi. Koronatilannetta ja alueellisia suosituksia seurataan, mutta rajoitus on voimassa ainakin loppuvuoden 2021.

Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain nojalla Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntien kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Päätös koskee asiakasmäärästä riippumatta urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettyjä tiloja, kuten kuntosaleja, sisäliikuntatiloja, uimahalleja, yleisiä saunoja ja tanssipaikkoja. Muiden asiakastilojen osalta päätöstä on noudatettava, jos kyseessä on yli 10 henkilön sisätila tai yli 50 henkilön ulkotiloja. Rajoituksista voi vapautua, jos paikalla tarkastetaan koronapassi.

Ruskon omatoimisilla kuntosaleilla koronapassin tarkastaminen ei kuitenkaan onnistu, mistä syystä ne täytyy sulkea. Ruskon kunta pahoittelee asiaa. Kuntosalikorttien voimassaoloaikaa jatketaan sulkua vastaava aika.

Lisää rajoituksista:

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69927113

https://rusko.fi/2021/12/kokoontumisia-ja-tilojen-kayttoa-koskevat-rajoitukset-kiristyvat-varsinais-suomessa-ja-satakunnassa-vaihtoehtona-koronapassi-yleisotapahtumissa-ja-osassa-tiloja/