Yhdistysten toiminta-avustukset vuodelle 2022 haettavissa 30.12.2021 – 23.1.2022

Avustusta voivat hakea Ruskolle rekisteröityneet yhdistykset. Avustusta haetaan sähköisesti e-Palvelun kautta. Hakemuksessa ilmoitetaan avustuksen käyttösuunnitelma sekä perustellaan tarve avustuksen myöntämiselle.
Avustuspäätökset perustuvat kokonaisharkintaan. Arvioinnissa tarkastellaan yhdistyksen perustoimintaa ja sitä, mihin haettua avustusta on tarkoitus tosiasiallisesti käyttää.
Avustuspäätökset tehdään hakuajan umpeuduttua ja pyritään maksamaan helmikuun aikana. Yhdistyksen on tiedotettava ja raportoitava avustuksen käytöstä.

Toiminta-avustuksen asemesta voi hakea kunnan sopimuskumppaniksi

Yhdistys voi toiminta-avustuksen asemesta hakea myös sopimuskumppanuutta kunnan kanssa. Kumppanuussopimuksella sovitaan kunnan ja yhdistyksen välillä  1-3 vuoden ajan yhteistyöstä, vastuunjaosta ja toiminta-avustuksesta. Kumppanuussopimuksen piiriin lukeutuvan toiminnan on oltava yhteiskunnallisesti merkittävää ja yleishyödyllistä.

 

Infotilaisuudet verkossa

Hyvinvointitoimiala järjestää avustuksen hakemisesta kaksi samansisältöistä hakuinfoa verkossa:

  • 11.1.2022 klo 17  – 17:45
  • 18.1.2022 klo 17 – 17:45

Tilaisuuksissa vastataan ennakkokysymyksiin, joita voi esittää Otakantaa.fi -palvelussa (linkki Otakantaa.fi -palveluun, avautuu uuteen välilehteen)

Tilaisuuteen voi osallistua myös puhelimitse.

Osallistumislinkki kokoukseen (poistettu)

Lisätietoja: