Kuntosali.

Kuntosalit aukeavat taas – turvasuosituksia tulee noudattaa tehostetusti

Ruskolla kuntosalit ovat olleet suljettuina Aluehallintoviraston koronasuositusten mukaisesti vuodenvaihteen. Turun hallinto-oikeus antoi kuitenkin maanantaina välipäätöksen, jolla sisäliikuntatilojen sulku kuntosalien osalta keskeytettiin.

Kuntosalit Ruskotalolla avataan siis yksilöurheiluun keskiviikosta 12.1. ja Laukolan koululla torstaista 13.1. lähtien. Seurojen ryhmäliikuntatyyppiset kuntosalivuorot aikuisten osalta ovat edelleen rajoitusten piirissä; tämän osalta seuroilta edellytetään vastuullisuutta ja valvontaa.

Ruskon kunta muistuttaa liikkujia kuitenkin huolehtimaan terveysturvallisuudesta tehostetusti. Tilassa saa olla kerrallaan korkeintaan 10 henkilöä. Kasvomaskeja tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Lisäksi turvavälien pitäminen ja hygieniasta huolehtiminen ovat tärkeitä, jotta liikuntapaikat pysyvät turvallisina. Mm. laitteet tulee puhdistaa käytön jälkeen ja käyttää käsidesiä.

Kuntosalikorttien voimassaoloaikaa jatketaan sulun mittainen aika avaamisesta lähtien.

 

Lisätiedot:

  • liikuntapalveluvastaava Erkki Korpela, erkki.korpela@rusko.fi, puh. 044 4333 669