Urheilugaalan tunnelmaa.

Ruskon liikunnan toimijoita palkittiin ja kiitettiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa

Varsinais-Suomen Urheilugaala kokoaa vuosittain yhteen maakunnan liikunnan ja urheilun toimijat ja palkitsee vuoden 2021 parhaat urheilijat sekä vaikuttajat. Ruskon kunta nimesi vuoden 2021 kunnan seuratoimijaksi Ruskon Pallo -67:n Eeva-Liisa Huovisen.

Palkintopuheessa kuultiin, että ”Eeva-Liisa on määrätietoisella toiminnallaan kasvattanut pesäpallon suosiota Ruskolla. Kilpailutoiminta, olosuhdeasiat ja yhteistyö muiden toimijoiden kanssa ovat vahvistuneet merkittävästi hänen toimiessaan jaoston puheenjohtajana.”

Varsinaisen palkinnon lisäksi Ruskon kunta halusi kiittää vapaaehtoisporukka Laitapuolenkulkijoita. Talkooporukan panos Vahdon kunnanosan Laukolan koulun ulkojään ja kaukalon kunnossapidossa ja jäädyttämisessä on ollut esimerkillistä jo pidempään. Gaalassa Laitapuolenkulkijoita edusti Olli Sorsakivi.

Urheilugaalaa oli tarkoitus juhlia jo tammikuussa, mutta silloisten koronarajoitusten takia juhla siirrettiin keväämmälle. Lauantaina paikalla Turkuhallissa olikin noin 750 juhlijaa.

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjestivät LiikU ja Turun urheilutoimittajien kerho kumppaneineen.

Valokuvassa Olli Sorsakivi ja Eeva-Liisa Huovinen.

Katso tästä kaikki Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkitut: https://www.ts.fi/urheilu/5602616