Etusivu ›› Kuulutus ›› Jätteenkuljetusjärjestelmiä koskevan asian vireilläolosta
07/05/2018 - 12:01
Jätteenkuljetusjärjestelmiä koskevan asian vireilläolosta
Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta toimii Auran, Kaarinan, Kemiönsaaren, Liedon, Marttilan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Paraisten, Pöytyän, Raision, Ruskon, Salon, Sauvon ja Turun kuntien jätehuoltoviranomaisena.

Lautakunnassa on vireillä kunnan jätehuoltovastuulle kuuluvan sako- ja umpikaivolietteen kuljetusjärjestelmää koskevan päätöksen valmistelu. Lautakunta tulee päättämään siirrytäänkö alueen lietteenkuljetuksissa kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen vai kiinteistönhaltijan järjestämään jätteenkuljetukseen. Päätöksen valmistelu ei koske Kemiönsaaren kuntaa, jossa lietteiden kuljetus on toiminut kunnan järjestämänä 1.1.2013 alkaen.

Asiaa koskevaa materiaalia ja selvityksiä on nähtävillä kuulutusaikana 7.5. – 4.6.2018 Turun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa www.turku.fi/lietteenkuljetus. Sähköiseen materiaaliin voi käydä tutustumassa Turun kaupungin Kaupunkiympäristötoimialan asiakaspalvelussa, osoitteessa Puolalankatu 5, 2.krs. palveluaikana klo 9.00–15.00 tai jäsenkuntien ja -kaupunkien virastoissa aukioloaikoina.

Niille, joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin asian ratkaisulla voi olla huomattava vaikutus, varataan mahdollisuus lausua mielipiteensä asiasta. Mahdolliset huomautukset, muistutukset ja mielipiteet on toimitettava kirjallisesti viimeistään 4.6.2018 Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnalle osoitteeseen

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta

PL 355, 20101 Turku

tai jatehuoltolautakunta@turku.fi.

Lausunto tulee otsikoida ”Lausunto lietteenkuljetuksesta”.            

Ilmoitustaululla 7.5.-7.6.2018

7.5.2018 Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta

Suosittele