Etusivu ›› Palveluopas ›› Kulttuuritapahtumat

Palveluopas

Kulttuuritapahtumat
Kulttuuritapahtumia ja -museoita Varsinais-Suomessa.

Kolua kotiseutuasi 2017

Kotiseututapahtumia ja -museoita Varsinais-Suomessa kesällä 2017 kokoava esite on ilmestynyt. Paperista versiota esitteestä saa pää- ja lähikirjastoista.

 

Oikeesti jotakin

Turun seudun kuntien kulttuuriverkosto on nimeltään OIKEESTI JOTAKIN. Verkoston olemassaolon tarkoituksena on lisätä seudun kuntien välistä kulttuuriyhteistyötä mm. kehittämällä kiertuetoimintaa, parantamalla tiedotusta ja lisäämällä markkinointiyhteistyötä. Verkostossa ovat mukana Kaarina, Paimio, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Masku, Rusko, Raisio, Sauvo, Kemiönsaari, Aura, Turku ja Parainen sekä tärkeänä yhteistyökumppanina toimiva Varsinais-Suomen taidetoimikunta.

TUKKU on Turun alueen kuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan kulttuuritapahtumista- ja palveluista.

TUKKU-sivuston takana ovat yllä mainittujen kuntien kulttuuripalveluissa työskentelevät, jotka tekevät monimuotoista yhteistyötä keskenään Oikeesti jotakin -kulttuuriverkostona.

TUKUn Facebook sivuille pääsee alla olevasta kuvalinkistä.

facebook.png

Lastenkulttuuri.fi

Lastenkulttuurin kattava valtakunnallinen portaali. Portaali toimii verkostoitumisvälineenä ja tietopankkina lastenkulttuuriorganisaatioille, lastenkulttuuritoimijoille ja lastenkulttuurin yleisöille.

Sivustolta löytyvät alan ajankohtaisimmat tiedot ja tapahtumat. Portaalia ylläpitää Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.

Suosittele