Etusivu ›› Tietoa kaupungista ›› Tontit Ja Kiinteistot ›› Ruskon Taajaman Tontit
Ruskon taajaman tontit
Ruskon taajamassa on muutama vanhalla alueella sijaitseva omakotitalotontti, jotka on muodostettu kaavamuutoksella. Alla olevassa ilmakuvassa on Hiidenvainiontien tontit. Taulukosta voi ladata tonttien kaavaotteet sekä -määräykset.
hiidenvainiontie.jpg
 

[Opaskarttalinkki]

Kortteli/tontti Osoite Hinta/Varaustilanne Pinta-ala (m2) Rak.oik. (m2) Kaavaote
111/1 Hiidenvainiontie 13b VARATTU 1351 250 + 50 [pdf]
111/2 Hiidenvainiontie 13a VARATTU 1278 250 + 50 [pdf]

Taulukko päivitetään aina ajantasaisesti.

Luovutusehdot ja -hinnat:

AO -tontit luovutetaan myymällä. Tonteilla sijaitsee vanhoja asuin- ja talousrakennuksia, jotka puretaan pois. Tonttihinnan lisäksi tulee veden ja viemärin liittymismaksut (6200 €/asunto, tonttiliittymiä ei ole vielä tehty).

Asuntotontin varaus ja tarjous [pdf, täytettävä]

Varausmaksu on 1000 euroa / tontti. Varausmaksu on maksettava kunnan osoittamalle tilille kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun kunta on hyväksynyt tonttivarauksen. Hyväksytty varaus on voimassa 3 kuukautta, minkä kuluessa kauppa tulee tehdä. Varausmaksu on oltava maksettuna ennen myyntipäätöstä. Varausmaksu hyvitetään ostajalle kauppahinnassa. Mikäli varaaja peruu varauksensa, kunta pitää maksetun varausmaksun.

Tontin ostajalle aiheutuu kauppakirjan allekirjoituksesta rakentamisvelvoite. Rakennus tulee olla kolmessa vuodessa kauppakirjan allekirjoittamisesta siinä vaiheessa, että siinä voidaan suorittaa hyväksyttävästi käyttöönottokatselmus. Rakentamisessa sitoudutaan rakentamaan asemakaavan, rakentamisjärjestyksen, rakentamistapaohjeiden ja hyväksyttyjen piirustusten mukainen vakituiseen asumiseen hyväksytty asuinrakennus.