Etusivu ›› Tietoa kaupungista ›› Tontit ›› Vahdon Taajaman Tontit
Vahdon taajaman tontit
Vahdon taajamassa on muutamia vanhoilla asemakaava-alueilla sijaitsevia omakotitalotontteja. Osa niistä on muodostettu uusien kaavamuutosten yhteydessä. Alla olevassa ilmakuvassa on Urheilutien tontit. Taulukosta voi ladata tonttien kaavaotteet sekä -määräykset.
seurantalo.jpg
 
 

Kortteli/tontti

Osoite Hinta/Varaustilanne Pinta-ala (m2) Rak.oik (m2) Kaavaote
23/2 Urheilutie 5 LUOVUTETTU 1011 200+65 [pdf]
23/1 Urheilutie 7 LUOVUTETTU 1084 200+65 [pdf]
29/1 Urheilutie 9 / Syrjätie 2 15 €/m2 /vuokraus 1319 330 [pdf][määräys]
47/6 Metsolantie 1 15 €/m2 /vuokraus 1430 286 [pdf][määräys]
113/2 Haunionpolku 4 22 €/m2 /vuokraus 1046 262 [pdf][määräys]

Taulukko päivitetään aina ajantasaisesti.

Luovutusehdot ja -hinnat:

AO -tontit luovutetaan joko myymällä tai vuokraamalla.
Vuokrattaessa vuotuisena vuokrana peritään viitenä ensimmäisenä sopimusvuonna 5,3 % kyseisen vuokra-alueen myyntihinnasta. Tämän jälkeen vuotuisena vuokrana peritään 8,3 % kyseisen alueen myyntihinnasta. Vuokrasopimus tehdään 50 vuodeksi ja vuokraajalla on oikeus lunastaa tontti itselleen 15 ensimmäisenä sopimusvuonna. Mikäli lunastus tapahtuu viiden ensimmäisen sopimusvuoden aikana, hyvitetään vuokraajan maksamista vuokrista 20 % kauppahinnan osana.

Mitä on sanottu ostajasta, koskee myös vuokraajaa.

Asuntotontin varaus ja tarjous [pdf, täytettävä]

Varausmaksu on 1000 euroa / tontti. Varausmaksu on maksettava kunnan osoittamalle tilille kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun kunta on hyväksynyt tonttivarauksen. Hyväksytty varaus on voimassa 3 kuukautta, minkä kuluessa kauppa tulee tehdä. Varausmaksu on oltava maksettuna ennen myyntipäätöstä. Varausmaksu hyvitetään ostajalle kauppahinnassa. Mikäli varaaja peruu varauksensa, kunta pitää maksetun varausmaksun.

Tontin ostajalle aiheutuu kauppakirjan allekirjoituksesta rakentamisvelvoite. Rakennus tulee olla kolmessa vuodessa kauppakirjan allekirjoittamisesta siinä vaiheessa, että siinä voidaan suorittaa hyväksyttävästi käyttöönottokatselmus. Rakentamisessa sitoudutaan rakentamaan asemakaavan, rakentamisjärjestyksen, rakentamistapaohjeiden ja hyväksyttyjen piirustusten mukainen vakituiseen asumiseen hyväksytty asuinrakennus.