Yhteystiedot

Vs. kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja

Kulttuuriyhdistykset ja -avustukset

Ruskolla toimii kolme kulttuuriyhdistystä. Rusko-seura ry ja Vahto-seura ry ovat ruskolaisia kotiseutuyhdistyksiä. Rusko-seuran toiminta keskittyy kantaruskon alueeseen ja se järjestää vuosittain näyttelyn sekä Esinemuseossa että Rindellin mäkitupalaismuseossa kirkonmäellä. Tämän lisäksi Rusko-seura ylläpitää Ketosen torppaa, joka toimii kotiseutukahvilana ja yhdistysten kokoontumispaikkana. Vahto-seuran toiminta keskittyy Vahdon kunnanosaan ja se järjestää vuosittain näyttelyn Vahdon lainamakasiinimuseossa. Kotiseutuyhdistysten lisäksi kunnassa toimii myös 120-vuotias Ruskon nuorisoseura ry jonka toiminta keskittyy Ruskon kesäteatteritoiminnan järjestämiseen. Yhdistys valmistaa vuosittain uuden kesäteatterinäytelmän jota esitetään Ruskolla kesäkuun ajan.

Kulttuuriavustus

Kulttuuriavustuksen hakuaika on keväällä.

Avustusten hakijoita pyydetään täyttämään ja lähettämään avustushakemus ja erillinen pisteytyslomake ensisijaisesti sähköisesti. Hakulomakkeet ja pisteytyslomakkeet ohjeineen ovat saatavissa kunnan internet-sivuilta. Pisteytyslomakkeet voi täyttää vaihtoehtoisesti joko Excel- tai pdf-tiedostomuodossa. Löydät lomakkeet sivun alalaidasta.

Liitteet eli toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio toimintavuodelta voidaan pyytää tarpeen vaatiessa nähtäväksi.

Vuosiavustushakemus:

Vuosiavustushakemus [pdf, täytettävä]

Vuosiavustuslomakkeen pistetaulukko - kulttuuri:

Vuosiavustuslomakkeen pistetaulukko [xls]

Vuosiavustuslomakkeen pistetaulukko [pdf]