Yhteystiedot

Johannes Vainio

Erityisnuorisotyövastaava / etsivä nuorisotyöntekijä

Puhelin

044 4333 677

Sähköposti

etunimi.sukunimi@rusko.fi

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat jääneet ilman koulutus-, työ- tai harjoittelupaikkaa tai tarvitsevat apua heille sopivien palveluiden tavoittamiseksi. Toiminnan avulla nuori saa mahdollisuuden löytää ne tarjolla olevat palvelut, joiden avulla hän pääsee eteenpäin. Nuorella on mahdollisuus saada tukea esim. opintoihin, työhön ja toimeentuloon sekä asumiseen liittyvissä asioissa.

Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista ja perustuu aina vapaaehtoisuuteen.

SEURAAVA ETSIVÄN TYÖN NUORISOKAHVILA 17-29 -VUOTIAILLE NUORILLE 8.10.2019 KLO 13-16 RUSKON NUORISOTILALLA (Ruskotalon yläkerta, Talkootie 3). Voit tulla vaikka pohtimaan opintojen aloittamista tai alan vaihtoa, hakemaan neuvoja työhakemuksen tai cv:n tekoon tai tulla muuten vaan vaihtamaan kuulumisia kahvikupin ääreen.

Miten saan yhteyden etsivään?

Nuori voi itse ottaa suoraan yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään soittamalla, tekstiviestillä, WhatsAppissa tai sähköpostilla sekä Facebookissa. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Yhteydenotto etsivään voi tulla myös viranomaiselta, huoltajalta tai nuorelta, joka on huolissaan omasta kaveristaan.

Lähetä kysymys tai viesti

Ota yhteyttä: Etsivä nuorisotyö
reCAPTCHA