Kuntarekryn logo

Kunnanvirastossa avoinna vakituinen asianhallintasihteerin työsuhde

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen osaavaa asianhallintasihteeriä Ruskon kunnan keskushallintoon.

Asianhallintasihteerin tehtävään kuuluu arkistoinnin, asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan monipuoliset tehtävät. Asianhallintasihteeri toimii asianhallintajärjestelmän (CaseM) pääkäyttäjänä. Työtehtäviin kuuluu kirjaamoon liittyviä tehtäviä sekä päätöksentekomenettelyyn liittyvien asiakirjojen valmistelu, päätösten tiedoksianto, esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoaminen ja julkaisu, sopimusten hallinta sekä asiakas- ja tietopalvelu.

Tämän lisäksi tehtävään kuuluu kunnan tonttien vuokraus- ja myyntiasiakirjojen valmistelu ja toimeenpano sekä toisen keskushallinnossa työskentelevän toimistosihteerin tuuraus. Toimit myös apuna vaalien järjestelyihin liittyvissä tehtävissä.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen työtehtävän ja työympäristön
  • mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön
  • erityisen mukavat työkaverit ja kannustavan työilmapiirin
  • hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen
  • mahdollisuuden etätöihin

Tehtävään valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa opistotasoista tutkintoa, asianhallinta- tai arkistoalan tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä mielellään kunta-alaan liittyvää kokemusta.

Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Tehtävässä vaaditaan myös paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä kiinnostusta jatkuvan uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja kehittää toimintaa ja prosesseja. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta. Arvostamme myös valmiutta kouluttautumiseen tarpeen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa.

Hakemuksen oltava perillä viimeistään 16.9.2024 klo 15.00.

Haku ja lisätiedot Kuntarekrystä hakuavaimella: 504584 Hakuaika päättyy 16.9.2024 klo 15:00

Tehtävä pähkinänkuoressa: 

Lisätietoja antaa:

talous- ja hallintojohtaja Sari Laine, puh. 0444 333 527, email. sari.laine(at)rusko.fi

Sari Laine on tavoitettavissa puhelimitse varmimmin:

  • ma 26.8.klo 8.30-10.00 ja
  • ma 2.9. klo 15.00-17.00 tai
  • pe 13.9. klo 9.00-11.00.

Lämpimästi tervetuloa Ruskolle!

#OnniAsuuRuskolla #KotiseutuOnTunne