Asutusaluetta iltahämärässä.

Rusko mahdollisti unelmakodin rakentamisen

Kaunis luontoympäristö, edulliset tontit ja mahdollisuus rakentaa unelmien koti Turun kupeeseen ovat ruskolaisten omakotirakentajien kulmakiviä punnittaessa parhaan asuinkunnan sijaintia.

– Järkevä ja luonnonmukainen kaavoitus, viihtyisä luontoympäristö sekä pienen ja rauhallisen kunnan sijainti lähellä Turkua olivat ratkaisevia tekijöitä valittaessa Rusko asuinkunnaksi, kertoo Mikko Lintunen.

Rusko on panostanut uusien asuinalueiden kehittämiseen ja tasokkaaseen tonttitarjontaan. Ruskolaiset arvostavat sitä, että kaavoitusta ei ole tehty tyypillistä talopelto-tyyliä noudattaen, vaan suunnittelussa on onnistuttu yhdistämään luontevasti metsämaasto osaksi asuinmiljöötä. Rakentajille lähetetyn kyselyn palautteessa usea vastaaja nosti esiin myös kunnan ripeän palvelun lupa-asioissa ja asiantuntevan neuvonnan rakennusteknisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa.