Lähikuva koirasta.

Osallistu keskusteluun koirapuiston paikasta

Ruskolla on tehty aloitteita koirapuiston rakentamisesta kunnan alueelle. Viimeisintä aloitetta on käsitelty teknisessä lautakunnassa (10.12.2020 § 140) ja hyvinvointilautakunnassa (18.3.2021 § 21), jolloin todettiin, että koirapuiston rakentamiselle ei ole varattuna määrärahoja kuluvan vuoden talousarviossa, ja että koirapuiston sijainnin osalta tulisi vielä tarkemmin kartoittaa kuntalaisten mielipiteitä.

Kunta on selvitellyt mahdollisuutta hakea koirapuiston rakentamiselle ulkopuolista kehittämisrahoitusta. Alustavissa keskusteluissa on pohdittu koirapuiston sijoittamista Paasniitun lähiliikunta-alueen eli ns. perhepuiston yhteyteen. Paikkaa on kannatettu siitä syystä, että se lisäisi puiston monikäyttöisyyttä sekä käyttömääriä, joka todennäköisesti ehkäisisi ilkivaltaa alueella.

Tällä kyselyllä on tarkoitus käynnistää ennakkoon yhteistä keskustelua koirapuiston parhaasta paikasta sekä kerätä ideoita sen toteuttamiseen myöhemmin tarkentuvalla tavalla ja aikataululla.

Vastaa otakantaa.fi-kyselyyn ja vaikuta suunnitteilla olevan koirapuiston asioihin. Kysely on auki 2.7.2021 asti.

 

Lisätietoja: Hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen, mikko.hulkkonen@rusko.fi, 044 4333 523

Koirapuistoaloitteen käsittely lautakunnissa: https://rusko.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Hyvinvointilautakunta/Kokous_1832021/Valtuustoaloite_koirapuiston_rakentamise(8162)