Koulunpäättymisdisco.

Koululaisille livestriimattu koulunpäätös-disco lauantaina 5.6.

Ruskon kunta järjestää yhdessä alueen kuntien (Naantali, Raisio, Lieto, Paimio, Loimaa), Viihdy Turku Oy:n, muiden yritysten ja yksityishenkilöiden mahdollistamana lauantaina 5.6. koululaisten päättäjäisdiscon.

Koululaiset ovat saaneet kutsun ja linkin discoon Wilman kautta.

Linkki discoon: www.livekatsomo.fi/disco

Livestriimattu koulunpäätösdisco on koululaisille suunnattu hauska, koronaturvallinen ja vastuullinen tapa juhlistaa kesäloman alkamista. School Ending Disco -nimellä kulkeva tilaisuus on käsikirjoitettu, lapsia ja nuoria osallistava tapahtuma, jossa tarkoin valittu musiikki, DJ:t, taustavideot ja huippusuositut tubettajat Ella & Helmi saavat yhdessä koululaisten tunnelman nousemaan kattoon!

Discossa mukana olevilla tubettajilla Ellalla ja Helmillä on YouTubessa 106 000 tilaajaa. Heidän menestynein YouTube-video on kerännyt yli 1,1 miljoona näyttökertaa. TikTokissa heidän kanavillansa on yli 200 000 ja Instagramissa yli 135 000 seuraajaa.

–Olemme kaksi 20-vuotiasta tubettajaa sekä somettajaa Turusta. Kuvaamme hauskoja vlogeja ja suosittuja haastevideoita lapsille ja nuorille. Olemme osana Suomen ainoaa sometaloa, Meemitaloa. Seuraajamme ovat todella innokkaita ja seuraavat aktiivisesti kaikkea mitä teemme, Ella & Helmi kertovat.

Virtuaalisia koulunpäätös-discoja järjestetään koululaisille koulun päätöspäivänä lauantaina 5.6. yhteensä kolme kappaletta. Discot jaetaan ja muokataan ikäryhmittäin sopivaksi ohjelmaltaan ja musiikiltaan. Paikalla on myös Lounais-Suomen poliisi varmistamassa turvallista virtuaalista tapahtumaa.

Ohjelma:

  • Disco alakoulu: klo 14-16, ohjelma alkaa 14.15
  • Disco yläkoulu: klo 16-18, ohjelma alkaa 16.15
  • Disco toinen aste: klo 18-20, ohjelma alkaa 18.15

Koululaisille lähetetään kutsu ja linkki tapahtumaan Wilman kautta.