Siivouskärry.

Avoimena vakituinen laitoshuoltajan toimi

Haemme vakituiseen siis toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yhtä (1) ammattitaitoista ja joustavaa laitoshuoltajaa, jolla on positiivinen asenne työhön. Työn aloitusaika viimeistään maaliskuun puolivälissä.

Ruskon kunnan laitoshuolto vastaa kunnan eri kiinteistöjen puhtaanapidosta ja joissakin kohteissa tehdään myös keittiön avustavia töitä, astiahuoltoa, valmiin ruuan esillelaittoa ym. Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu erilaiset siivousalan tehtävät ylläpitosiivouksesta perussiivoukseen ja eristyssiivouksiin.

Laitoshuollon toimet ovat tehtäväalueen yhteisiä ja toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Ruskon keskustassa tehostetun palveluasumisen yksikkö Maununtupa sekä pienen kävelymatkan päässä oleva päiväkotiryhmä Kontiot.

Työ on laitoshuollossa pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe klo 6.00 -18.00 välillä.

Hae paikkaa Kuntarekryssä torstaihin 13.1.2022 klo 14 mennessä.