Skeittilautoja.

Paasniitun skeittipuiston avajaiset 6.5.

Paasniitun lähiliikuntapaikan skeitti-/skuuttipuiston avajaisia vietetään perjantaina 6.5. klo 17-20. Osoite Marja-ahontie 10, Rusko. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten tulethan mielellään jalan, pyörällä tai vaikka skeitillä. Auton voi jättää esim. Satumetsän päiväkodin parkkipaikalle.

7SB paikalla opettamassa halukkaille skeittauksen alkeita. Laudan ja suojat saat paikanpäältä eli omia varusteita ei välttämättä tarvitse olla. Ohjaus alle kouluikäisille klo 17-18, alakouluikäisille klo 18-19 ja yli 13-vuotiaille klo 19-20.

Ruskon nuorisovaltuusto järjestää perhepuiston alueella erilaisia kisailuja.

Nuorisopalvelut tarjoaa mehua ja keksejä.

Tervetuloa!

Lisätiedot: nuorisopalveluvastaava Paula Mickelsson, p. 044 4333 676, etunimi.sukunimi@rusko.fi