Ruskotalolle etsitään vapaaehtoisia elokuvien esittäjiksi

Ruskotalolle etsitään syksyksi vapaaehtoistyöntekijöitä tai -porukkaa elokuvien esittäjiksi. Tarkoituksena olisi järjestää kokeilumielessä lapsille sallitun perhe-elokuvan esitys 12.11., 26.11. sekä 10.12 päiväsaikaan.

Elokuvaesitykset ovat mahdollisia Ruskotalolle hankitun elokuvien esittämislisenssin myötä. Sekä elokuvien tilaaminen että esittäminen ovat maksuttomia, mutta elokuvan esitysoikeus tulee tarkistaa eikä pääsylipputuloja voi kerätä. Elokuvia saa käyttöön esim. Vaski-kirjastojen kautta.  Ruskon kirjastopalvelut vinkkaa ja neuvoo mielellään esitysoikeudellisen ja kiinnostavan elokuvan hankinnassa. Valikoimassa on yli 4000 nimekettä elokuvia.

Ruskotalon esitysvälineistöä on tarkoitus parantaa ajan oloon. Valkokangas on edelleen alkuperäinen, mutta esityslaitteistona on ajantasainen ja helppokäyttöinen dvd-/BlueRay/4K -toistolaite sekä projektori.

Vapaaehtoiseksi voi hakeutua vapaaehtoistyo.fi -palvelun kautta, jossa tehtävä on avoinna.
Tehtävästä kiinnostuneille järjestetään haastattelu ja tehtävään perehdytys. Vapaaehtoistyön ajaksi solmitaan sopimus vapaaehtoistyön tekemisestä.

Elokuvien esittämistä toivottiin taannoin järjestetyssä kulttuuripalveluita koskevassa kuntalaiskyselyssä. Erityisesti työikäisten kulttuuripalveluihin on toivottu parannusta.

Em. ajankohtien lisäksi elokuvaesityksiä voi järjestää tarvittaessa myös muulloin.

 

Lisätietoja:

www.vapaaehtoistyo.fi  (hae hakusanalla Rusko)

Elokuvat Vaski-kirjastojen kokoelmissa (linkki verkkokirjastoon)

Ruskon pääkirjasto: ruskon.kirjasto@rusko.fi , 044 4333 665