Kunta mukana Ruskopäivillä – paneelikeskustelu ja kunnantalon avoimet ovet

Ruskon kunta ottaa osaa 11.–14.8. järjestettäviin Ruskopäiviin järjestämällä avoimet ovet kunnantalolla perjantaina 12.8. klo 10–14. Lisäksi lauantaina 13.8. järjestetään paneelikeskustelu Ruskopäivien torilavalla klo 12.40–13.25. Myös toritapahtumassa lauantaina kunnan työntekijät ovat tavattavissa kunnan ständillä.

Aiheena lauantain paneelikeskustelussa on tuleva siirtymä hyvinvointialueelle, muutoksen vaikutukset kuntaan ja kunnan rooli osana erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämistä. Mukana keskustelussa on kunnan luottamushenkilöitä, kunnanjohtaja Kari Lehtinen, hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen sekä hyvinvointialueen lasten ja nuorten palveluiden integraatiojohtaja Sirpa Kuronen.

Kunnantalon ovet ovat avoinna perjantaina, jolloin paikalla ovat kunnanvirastolla työskenteleviä työntekijöitä ja johtavia virkamiehiä. Tarjolla on tutustumisen ja keskustelun lisäksi kahvia ja makeisia. Lämpimästi tervetuloa!

Myös Ruskopäivien aikana kunta kerää vastauksia kuntalaiskyselyyn, jolla voi vaikuttaa tulevan hyvinvointisuunnitelman laatimiseen. Hyvä elä Ruskolla -kyselyllä haetaan vastauksia siihen, millaista on hyvä elämä ja arki juuri Ruskolla.

Vastaa Hyvä elämä Ruskolla -kyselyyn. Lue lisää kyselystä.