LSHJ Lounais-Suomen Jätehuolto

LSJH:n kiertävien jätekeräysten aikataulut vuonna 2023

Ruskon alueelle suunnitellut kiertävien keräysten pysähdykset vuodelle 2023:

  • Pop up, keskiviikkona 8.3.2023, Laukolan koulu, Laukolan koulutie 4, Vahto, klo 15.00-18.00
  • Pop up, keskiviikkona 13.9.2023, Hiidenvainion koulu, Kuppikiventie 4, Rusko, klo 15.00-18.00

Kyseessä on:

– Pop up lajitteluaseman kierrokset, joka pysähtyy pääasiassa kouluilla ja joissakin tapahtumissa. Pop up-lajitteluasemalla otetaan vastaan pieniä määriä asumisessa syntyviä vaarallisia jätteitä, kodin rikkinäisiä sähkölaitteita ja poistotekstiilejä. Vastaanotamme ainoastaan pieniä, kädessä kulkevia määriä jätteitä, koska vastaanottokapasiteetti on normaalia asemaa pienempi. Suuremmat autolla ja peräkärryllä tuotavat jätteet sekä maataloustoiminnasta peräisin olevat vaaralliset jätteet on vietävä suoraan jätekeskukseen, lajitteluasemalle tai kierrätyskeskukseen.

Lisätietoa keräyksistä sekä aikataulut tarkemmin: Jätekeskukset ja lajitteluasemat (päivittyy myöhemmin).

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy