Ruskon logo.

Avoinna määräaikainen kirjastovirkailijan työsuhde

Ruskon kunta hakee kirjastovirkailijaa vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Ruskon kunnankirjaston monipalvelupisteeseen. Työskentelyä on Ruskon pääkirjaston väistötiloissa ja Vahdon lähikirjastossa sekä mahdollisesti myös muualla kunnan tiloissa.

Kirjasto lukeutuu osaksi Ruskon hyvinvointipalveluita ja tekee tiivistä yhteistyötä liikunta- ja nuorisopalveluiden sekä taloushallinnon sihteerien kanssa. Ruskon kirjasto kuuluu Vaski-kirjastokimppaan, joka käyttää Koha-kirjastojärjestelmää.

Työnkuva on monipuolinen ja sisältää monialaista asiakaspalvelua ja päivittäisrutiineita. Kirjastovirkailijan työnkuvasta noin puolet on kirjastoammatillista työtä ja noin puolet monipalvelupistetyötä, joka sisältää mm. Föli-asiakaspalvelun, tilavaraukset sekä kirjaston laskujen tiliöinnit ja kassatilitykset.

Edellytämme hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, yhteistyö- ja organisointitaitoja ja itseohjautuvuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto. Kirjastoalan opinnot katsotaan eduksi. Oman auton käyttö luetaan eduksi.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä.

Toimeen haetaan Kuntarekryn kautta. Viimeinen hakupäivä on 8.1.2023. Työhaastatteluja pidetään tammikuun alusta alkaen. Valittavan kirjastovirkailijan toivotaan aloittavan toimessa mahdollisimman pian.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Viimeinen hakupäivä on 8.1.2023 ja haku Kuntarekryn kautta seuraavasta linkistä:
Kirjastovirkailija – Ruskon kunta – Kuntarekry, hakuavain 489239.

Huom! Vakituiseen kirjastovirkailijan toimeen hakeneet huomioidaan tässä uudessa haussa.