Laukolan luistelualue.

Haetaan Laukolan luistelukopin valvojia

Laukolan koulun kentälle on siirretty Ruskon kunnan ns. monitoimikontti, jota on suunniteltu käytettävän talviliikunta-aikana luistelijoiden pukukoppina. Kontti on lukittava, sinne tulee sähkö ja se on lämpöeristetty.

Nyt kunta etsii innokasta ja avuliasta yhteistyökumppania mahdollistamaan iloista liikuntaa erityisesti lapsille ja nuorille hoitamalla kopin valvonnan eli käytännössä oven avaamisen ja sulkemisen sekä tilan kunnon seurannan. Tehtävän hoito kestää luistelukauden ajan. Konttia on tehtävänhoitajan mahdollista käyttää myös muuhun toimintaan, esimerkiksi kioskina erikseen sovittaessa.

Tehtävä saattaisi sopia erinomaisesti esimerkiksi yhdistystoimijalle, urheiluseuralle tai vapaaehtoisporukalle. Tehtävästä voidaan sopia kohtuullinen korvaus. Käytännön järjestelyistä ja aikatauluista sovitaan tarkemmin yhdessä neuvottelemalla.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä pikaisesti. Asia pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian.

Yhteydenotot:

hyvinvointijohtaja Mikko Hulkkonen, mikko.hulkkonen@rusko.fi, 044 4333 523 tai liikuntapalveluvastaava Erkki Korpela, erkki.korpela@rusko.fi, 044 4333 669.

 

Valokuva: Laitapuolenkulkijat