Tunnelmia urheilugaalasta.

Liikunnan toimijoita palkittiin ja kiitettiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa

Varsinais-Suomen Urheilugaala kokoaa vuosittain yhteen maakunnan liikunnan ja urheilun toimijat ja palkitsee vuoden parhaat urheilijat sekä vaikuttajat.

Ruskon kunta nimesi vuoden 2022 seuratoimijaksi FC Ruskon Pallo ry:n puheenjohtaja Kati Eivolan, joka palkittiin lauantain gaalassa yli 800 juhlijan edessä Logomossa.

Palkintopuheessa perusteluina kuultiin, että

“Kati laittaa itsensä seuransa puheenjohtajana aina täysillä likoon olkoon kyse mistä tahansa seuraan liittyvästä tehtävästä. Hän edistää omalla luontevalla ja suoraselkäisellä toiminnallaan seurojen välistä ja kuntaan suuntautuvaa yhteistyötä.”

FC Ruskon Pallo on jäsenmäärältään kunnan suurimpia yhdistyksiä ja merkittävä liikuttaja lapsista ikäihmisiin. Noin 450 kuntalaista liikkuu säännöllisesti seuran tapahtumissa. Viime vuonna seuran edustusjoukkue keräsi laajempaa kiinnostusta ja julkisuutta, kun ottelutapahtumiin syntyi aito kannattajakulttuuri.

Varsinaisen seuratoimijapalkinnon lisäksi Ruskon kunta halusi kutsulla Urheilugaalaan kiittää vapaaehtoistyötä Ruskon latujen parissa jo vuosia tehnyttä Jari Ellméniä. Jari on auttanut ansiokkaasti ja pyyteettömästi kunnan työntekijöitä latujen teossa ja mahdollistanut näin liikunnaniloa monen kuntalaisen elämään.

Varsinais-Suomen Urheilugaalan järjestivät LiikU ja Turun urheilutoimittajien kerho kumppaneineen.

Katso kaikki gaalassa palkitut.

 

Valokuvassa Kati Eivola ja Jari Ellmén.