Ruskon logo.

Avoinna varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen työsuhde

Hiidenvainion päiväkodissa, Ruskolla, on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen työsuhde ajalle 1.8.2023-31.5.2024 esiopetuksessa. Hiidenvainion päiväkoti toimii koulun yhteydessä uudehkoissa päiväkotitiloissa.

Tarjoamme mitä mahtavimman työyhteisön, jonka vahvuuksia on pysyvyys, ammatillisuus, motivoituneisuus ja sensitiivisyys sekä tietysti hyvä huumori. Laukolan päiväkodin toiminnassa painotamme yhteisöllisyyttä, sensitiivistä vuorovaikutusta sekä vahvaa osallisuutta niin lasten kuin aikuisten toiminnassa. Mahtava ympäristö mahdollistaa ulkopedagogiikan toteuttamisen sekä kaikenlaisen liikuntatoiminnan kehittämisen. Toimintatapoihimme kuuluu itseohjautuvuus, ratkaisukeskeisyys sekä positiivinen asenne ja halu toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti, yhdessä uusia asioita kokeillen.

Olet sitten vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä, otamme ilolla vastaan työyhteisöömme motivoituneen, tavoitteellisesti ja sitoutuneesti työtään tekevän opettajan. Arvostamme myönteistä, kannustavaa ja sensitiivistä työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Mikäli kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa ei ole, huomioimme tehtävää täytettäessä myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Haku Kuntarekryn kautta hakuavaimella 515944 viimeistään maanantaina 10.4.2023 klo 15.

Lisätietoja:

Päiväkodinjohtaja Mari Renberg, mari.renberg(at)rusko.fi tai puhelimitse numerosta 0444 333 593
Varhaiskasvatusjohtaja Maarit Ketola, maarit.ketola(at)rusko.fi tai puhelimitse numerosta 0444 333 573