Pääkirjaston asiointipisteellä käyttöön omatoimiajat

Pääkirjaston asiointipisteen palvelutarjonta laajenee.
Palveluaikojen lisäksi asiointipisteellä voi 10.5 alkaen poiketa omatoimiaikaan.

Kuva kirjaston sisäänkäynnistä
Sisäänkirjautumisyksikkö on ulko-oven vasemmalla puolella.

Omatoimiaikaan on mahdollista noutaa varauksia, palauttaa tai lainata aineistoja, tutustua näyttelyihin tai työskennellä.

Tarjolla pidettävän valikoiman painopiste on uutuusaineistoissa ja kysytyssä lastenaineistossa.  Liikuntasalin naulakon paikalle rakennetulla minikirjastolla on myös luku- ja työskentelytuolit.  Tulostaminen ei ole toistaiseksi mahdollista, mutta palvelun järjestämistä selvitetään.  Föli-palvelupiste toimii vain asiointipisteen palveluaikoina. Varausten nouto sekä lainaus-palautusautomaatti on kirjakaappien takana. Myös pienimuotoiset digiopastukset ovat asiointipisteellä mahdollisia.

 

Asiointipisteellä voi myös tuttuun tapaan järjestää näyttelyn kuten pääkirjastolla. Uutena seikkana näyttelykalenteri on tutustuttavissa ajanvarausohjelma Timmissä ja sitä kautta näyttelytilaan voi myös jättää varaushakemuksen. (linkki ulkoiseen palveluun ajanvarausohjelma Timmin näyttelykalenteriin, avautuus uuteen välilehteen.)

 

 

”On hyvä huomata, että asiointipisteen ovi on lukittu myös palveluaikana. Kirjastoon pääsee sekä omatoimiaikana että palveluaikana kirjautumalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla, jolloin ovi avautuu automaattisesti.  Palveluaikoina voi myös soittaa ovikelloa.”

 

 

Laajennettu palveluaika on käytettävissä juhannukseen asti ennen Ruskotalon peruskorjauksesta aiheutuvaa kesätaukoa.
Myös pyhäpäivät ja järjestelmäpäivitys tuovat muutoksia aukioloaikoihin. Muutoksista tiedotetaan.

Kirjaston käytössä on huomioitava yhteiskäyttöisen tilan asettamat reunaehdot. Kirjaston kautta ja ovista kuljetaan sekä liikuntasaleihin että kuntosalille.
Liikuntapalvelujen käyttäjiä pyydetään huomioimaan aulan käyttö kirjastona. Kirjastotilan ei kuitenkaan ole tarkoitus olla eikä se olekaan hiljainen, mutta tilassa juokseminen voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Tilassa on kattava tekninen valvonta.

ViikonpäiväKirjasto käytettävissäPalveluaikaOmatoimiaika
Ma8-19--8-19
Ti8-1915-198-15
Ke8-1915-198-15
To8-19--8-19
Pe8-1611-158-11, 15-16
La8-16--8-16
Su8-16--8-16
Arkipyhien aattoina kirjasto käytettävissä 8-16:
palveluaika 9-14 ja omatoimikäyttö 8-9 sekä 14-16. Pyhinä omatoimiaika 8-16.

 

 

Vaski-naakan varpaanjäljet johdattavat kirjastoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Pääkirjaston asiointipisteelle löytää parkkipaikalta, kun suuntaa kohti kaari-ikkunaa.
Lainaus – palautusautomaatti on helppokäyttöinen ja pöytätasoa voi säätää korkeussuunnassa. Automaatti opastaa käytössä.