Uudistetut nuorisotilat Ruskolla ja Vahdolla avautuvat normaalikäyttöön

Nuorisotilat avautuvat normaalikäyttöön kiinteistöjen remonttien jälkeen sekä Ruskolla että Vahdolla.

Vahdon kunnanosassa nuorisotila toimii nykyisin vanhassa päiväkodin tilassa ns. Piipulassa (os. Vahdontie 1500), jossa nuokkari on ollut auki jo viikosta 33 lähtien. Ruskon päässä nuokkari palaa toimintaan tutusti Ruskotalon yläkerrassa (os. Talkootie 3) maanantaista 4.9. lähtien.

Sekä uuteen Piipulan nuorisotilaan että Ruskotalon tiloihin on tehty kevään ja kesän aikana remonttia ja uudistettu kalusteita.

Pikkunuokkari on tarkoitettu 3–6-luokkalaisille ja isojen nuokkari 7-luokkalaisista ylöspäin aina täysi-iän saavuttaville nuorille. Taloilla voi pelata muun muassa biljardia, pingistä, konsolipelejä sekä erilaisia kortti- ja lautapelejä tai vain viettää aikaa muiden nuorten ja ohjaajien kanssa.

Nuokkarilla voi syödä ja lämmittää omia eväitä. Taloilla on tarjolla koulun ylijäämäruokaa silloin kun sitä on jäänyt. Lue lisää.

Nuorisotalolla on aina paikalla nuorisotyöntekijät. Nuorisotyöntekijöinä nuokkareilla toimivat Johannes Vainio, Paula Mickelsson, Nina Arki, Heli Mäkeläinen ja toisinaan myös Kimmo Kosonen. Uutena koulunuorisotyöntekijänä aloittaa lokakuun alussa Maunun koulussa Jouko Kiesiläinen. Nuorisotyöntekijöistä Paula toimii lisäksi osittain myös Hiidenvainion ja Kirkonkylän kouluilla hanketyössä.

Nuorisotyöntekijät ovat tavattavissa myös Maunun yläkoululla tiistaisin klo 10.00–11.40. Työntekijöitä löytää koulun alakerran aulan pienryhmätilasta tai ulkoa välitunnilta.  Lue lisää. Lokakuusta lähtien yläkoululla työskentelee oma koulunuorisotyöntekijä.

Etsivän nuorisotyön avointen ovien kahvila 18-29-vuotiaille on Ruskotalolla torstaisin klo 14-16.

 

Ruskon nuokkari avoinna:

  • 3-4 lk ti klo 13-16
  • 5-6 lk ma klo 15-17 ja pe klo 13-16
  • Isot ma klo 15-20 ja pe klo 16-21
  • Perjantain myöhäisillan nuokkareista ilmoitellaan erikseen

Vahdon nuokkari avoinna:

  • 3-6 lk ke ja to klo 13-16
  • Isot ke ja to klo 16-20

 

Yhteystiedot:

  • Paula Mickelsson p. 044 4333 676
  • Johannes Vainio p. 044 4333 677
  • Nina Arki p. 044 4333 681
  • Heli Mäkeläinen p. 044 4333 679

Sähköposti: etunimi.sukunimi@rusko.fi

 

Nuorisopalvelujen ajankohtaisia asioita voi seurata Facebookissa sekä Instagramissa.