Rusko mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Ruskon asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille.
Joulun odotetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen järjestyksessään yhdennentoista Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.–4.12.2023.
Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut tähän mennessä mukaan jo 127 paikkakuntaa, mukaan lukien myös Ruskon kunta. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.
Ruskolla joulukortteja kerätään Vahdon lähikirjastossa (Laukolan koulutie 2B) ja Ruskotalolla pääkirjaston asiointipisteellä (Ruskotalo, Talkootie 3).
Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa. Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12.2023. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.
Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia
Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia