Fölin Torilla tavataan -esitteen kuva.

Fölin pysäkkijärjestelyt Turun kauppatorilla 31.10. alkaen

Fölin bussit palaavat uudistetun Turun Kauppatorin ympärille lokakuun viimeisenä päivänä, maanantaina 31.10.2022, uusien pysäkkien ja katualueiden valmistuttua joukkoliikenteen käyttöön. Samalla siirrytään talviaikatauluihin.

Turun keskustan pysäkit siirtyvät pääosin Eerikinkadulle ja Aurakadulle. Linnankadulle jää kuitenkin edelleen kolme pysäkkiä, ja Aurakadulle jää yksi pysäkkipari. Myös Puutori säilyy osan sitä nykyisinkin käyttävien linjojen käytössä.

Aurakadun remontti on edistynyt viikonlopun aikana odotettua nopeammin ja kaikki linjojen 6, 7 ja 7A pysäkit ovat heti maanantaista 31.10. alkaen oikeilla sijainneillaan Kauppatorilla.

Aiemmasta tiedosta poiketen linjojen 6 ja 7 vuorot sekä Raisio-Naantali -suuntaan että Kaarinan ja Liedon suuntiin pääsevät heti maanantaista 31.10. alkaen kulkemaan normaaleille pysäkeilleen eli A2 ja D2. Linja 7A pääsee normaalisti käyttämään pysäkkiä A6 Eerikinkadulla. Väliaikaispysäkkijärjestelyjä ei siis tarvita.

Asiakkaille tieto pyritään saamaan ennen maanantaiaamua ja lisäksi Fölin henkilökunta on Kauppatorin pysäkkialueilla opastamassa heti aamusta klo 05 alkaen.

Linjat 301 Kuninkoja-Rusko ja  302-303 Kuninkoja-Rusko-Vahto käyttävät pysäkkiä E2 Forum-korttelin sivulla lähellä pääkirjastoa. Pysäkit omana liitteenään.

Tietoa Kauppatorille siirtymisestä ja kaikki keskusta-alueen pysäkkikartat kootusti osoitteessa: foli.fi/kauppatori

Lisätietoa:

suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaa, lauri.jorasmaa@turku.fi, 040 482 7235

Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko muodostavat yhtenäisen joukkoliikennealueen, Turun seudun joukkoliikenne Fölin.