Kuntarekryn logo

Ruokapalveluissa avoinna vakituinen osa-aikaisen suurtalouskokin työsuhde

Ruskon ruokapalvelut hakevat joukkoonsa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista suurtalouskokkia.

Työ on palvelukeittiöllä työskentelyä, johon kuuluu mm. asiakaspalvelua ja lounaan tarjolle laittamista jakelulinjastoon tai osastoille. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu astiahuoltoa, keittiön puhtaanapitoa ja palvelukeittiöllä tarvittavien raaka-aineiden tilaaminen. Toimipisteestä riippuen työ saattaa sisältää myös aamu- ja/tai välipalojen valmistusta ja tarjoilua. Koulujen loma-aikoina, toimipisteen ollessa kiinni, työtä tehdään Keskuskeittiöllä tai muilla palvelukeittiöillä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan ruokapalvelualan koulutusta, ammatillista työkokemusta, itsenäistä työotetta ja erityisruokavalioiden tuntemusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta työn tekemiseen.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin, viikoittainen työaika on 27,5 h. Työalueena on Ruskon kunta, toimipisteitä meillä on päiväkodeissa ja kouluissa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun henkilön on toimitettava ennen työsuhteen alkua rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelystä.

Lisätietoja: Tuuli Ullakonoja puh. 044 433 3635

Suurtalouskokki

Hakuaika päättyy  21.10.2024  08:00

  • Organisaatio Ruskon kunta, Tekniset palvelut, Ruokapalvelut
  • Osa-aikatyö Vakinainen työsuhde, ei etätyömahdollisuutta
  • Työavain 622828
  • Työ alkaa 2.1.2025
  • Palkkaus KVTES mukainen
  • Hakuaika 4.10.2024  22:00 – 21.10.2024  klo 8:00