Mikrofoni henkilön kädessä.

Tapahtumakalenteri yleisölle suunnattujen tapahtumien ilmoittamiseen

Ruskon kunnan kotisivuille on avattu tapahtumakalenteri, johon kootaan kuntalaisille ja kunnan alueella järjestettävät yleiset tapahtumat yhteen paikkaan. Ilmoittajina voivat olla kunnan itsensä lisäksi muutkin toimijat, jotka järjestävät kaikille suunnattuja tapahtumia. Tapahtumakalenteri löytyy kunnan kotisivuilta ylälaidasta https://rusko.fi/tapahtumat/.

–Tarvetta yhteiselle tapahtumakalenterille on ollut jo pidempään, ja asiasta on käyty keskustelua muun muassa yhdistystoimijoiden ja seurakunnan kanssa. Toivottavasti tämä tulee nyt kovaan käyttöön, kertoo hyvinvointijohtaja ja kunnan viestintätiimin vetäjä Mikko Hulkkonen.

Tapahtumakalenterin tavoitteena on siis olla Ruskon alueella tai ruskolaisille järjestettävien tapahtumien yhteinen ilmoitusalusta, johon kunnan lisäksi yhdistykset, yhteisöt ja muut tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa omat tapahtumansa, ja ne näkyvät kootusti kunnan kotisivuilla.

Tapahtumakalenterin avulla halutaan paitsi tavoittaa paremmin paikalliset asukkaat myös palvella alueen elinkeinoelämää, matkailijoita ja loma-asukkaita. Tapahtumakalenterin toivotaan tuovan apua tapahtumasuunnittelussa ja vähentävän tapahtumien päällekkäisyyttä kunnassa.

Kunnalla on oikeus olla hyväksymättä tapahtumailmoituksia, mikäli ne ovat asiattomia, muuten hyvän maun vastaisia tai eivät ole yleisötapahtumiksi laskettavia. Yhteisöjen sisäisten tapahtumien koolle kutsumiseen suositellaan käyttämään jotakin muuta tapaa.

Tapahtumat kalenteriin voi ilmoittaa nettisivuille olevan linkin kautta https://rusko.fi/ilmoita-tapahtuma/.

 

Lisätietoja: toimistosihteeri Riitta Vihersalo-Mäkinen, riitta.vihersalo@rusko.fi