Ruskon kirjasto ulkoapäin kuvattuna.

Ruskon kirjastossa avoinna kirjastovirkailijan määräaikainen työsuhde

Etsimme kouluyhteistyöstä, lukemaan innostamisesta ja mediakasvatuksesta kiinnostunutta kirjastovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää monialaista asiakaspalvelua, päivittäisrutiineita, kouluyhteistyötä ja hakeutuvaa toimintaa. Ensisijainen työpiste on Vahdon lähikirjasto, mutta vuoroja on joustavasti myös Ruskon pääkirjastolla.

Tarjoamme mahdollisuuden ammatillisiin kokeiluihin ja kehittymiseen. Ethän pelästy yksintyöskentelyä ja iltavuoroja. Kerro työhakemuksessa osaamisesta ja valmiuksistasi.

Palkkaus on virka- ja työehtosopimuksen mukainen ja sijoittuu alan vaativiin ammattitehtäviin (02KIR050, 2212,17€). Hakijan eduksi lasketaan alan koulutus, kokemus kouluyhteistyöstä sekä valmius kokeilla eri mediakasvatuksen sekä lukemaan innostamisen konsepteja. Toimeen haetaan Kuntarekryn kautta. Viimeinen hakupäivä on 30.5.2021. Työhaastatteluja on kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Ruskon kirjasto kuuluu Vaski-kirjastokimppaan, joka ottaa kesäkuussa käyttöön Koha -kirjastojärjestelmän.

Hae työpaikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kirjastovirkailija-362781-1/