Vasara.

Terveyskeskussairaalan vuodeosastoilla tehdään remonttia

Terveyskeskussairaalan vuodeosastoilla tehdään remonttia

Remontti tehdään kahdessa osassa. Työt alkavat ensimmäisen kerroksen kuntoutusosastolla 15.11. ja niiden on arvioitu valmistuvan 17.12. Sen jälkeen työ keskeytetään kahdeksi viikoksi joulun ajan rauhoittamiseksi. Kolmannen kerroksen akuuttiosastolla työt alkavat 3.1.2022. Koko työ on valmis viimeistään 11.2.2022.

Kulkua osastojen käytäviltä työmaa-alueelle joudutaan rajoittamaan suljettavin ja lukittavin ovin. Päiväsalin takana oleviin potilashuoneisiin kuljettaessa on pyydettävä henkilökuntaa avaamaan työmaa-aluetta rajaava ovi. Purku- ja asennustyöstä aiheutuvaa melua varten osastoilla on tarjolla kertakäyttöisiä kuulosuojaimia sekä potilaille että vierailijoille.