Ruskotalon urheiluhalli.

Kysely kuntalaisille ja järjestötoimijoille vapaa-aikatilojen käyttövuoroista

Hyvinvointitoimiala tarjoaa vapaa-aikatiloja maksutta käyttöön kuntaan rekisteröityneille kolmannen sektorin toimijoille sekä muualle rekisteröityneille toimijoille, joiden toimintaan osallistuvista yli puolet on ruskolaisia.

Käyttövuoroja eli nk. vakiovuoroja haetaan erikseen kesäkaudeksi ja lukuvuodeksi. Käyttöön annettavista tiloista Ruskotalon liikuntahalli on erityisen suosittu: päällekkäisistä vuorotoiveista on hakijoiden kesken järjestetty neuvottelu. Myös juhlasalia halutaan usein viikonloppukäyttöön.

Koska vuorot ovat toimijoille tärkeitä, ja koska sekä hakeminen että myöntäminen ovat sangen työllistäviä, on avattu kuntalaiskysely palautteelle ja ideoinnille,  kuinka käyttövuorojen hakemista ja myöntämistä olisi järkevää kehittää.  Miten prosessista saisi jouhevan?  Mikä voisi olla pitkän aikavälin tavoitteena – ja mitä seurauksia ehdotetuilla menettelytavoilla voisi olla?

Kysely ja keskustelu on avoinna 5.4.-24.4.2022.

Kysely Otakantaa.fi -palvelussa (linkki, avautuu uuteen välilehteen)